Iz naftaline…

farmaA je me beknu Roj s ovin. Legendarni plakat za legendarni Farmin koncert od kojega je ostala jedna jedina slika, ako se dobro spominjen. Sa ka gledan u nase, čini mi se da je bilo zabavnije nego danas. A znan da smo ondas kukali kako ni zabavno. Ma to tako gre. Ovin puten bi zamoli one koji imaju bilo kakav materijal vezan uz Farmu da to pošalju na mail od Lumbardaneta. Mp3-ce više nego poželjne! Ujedno pozdrav drugu Lujotu, Mikotu i Gabretu. Neka proje još malo pa onda veliki povratnički koncert a? Ono, ko za fanove, a u biti za skupi para. 🙂 Gledan plakat, i drago mi je da je ovi gudinić osvanu i na Lumbardanetu, a ne samo na Lujotevemu tattoo-u.

Comments

 1. Joooj ovo budi nostalgije :)))…..ko da je bilo jućer….A vidi vraga niko od njih nije više u Lumbardi.Ma baš su bili super. Šteta što Lumbarda nije ponovila još koji bend ka šta su oni……

  • Bumerang says

   Prin 10-15 godina je bilo u selu raznih pravaca u muzici, i alternativa, oko koje se kupila poštena inteligencija, i poskočica za radne mase. Sad je osta samo čobanski zvuk iz iza devet sela, za uspješnu čobanizaciju.

 2. Drago mi je da ima onih koji se sićaju Farme. Plakat na gudinića je osmislila i izradila Tonka Lujanac.
  Nažalost vrime je prigazilo i nas, kako i sve drugo. Virujte mi da je i meni danas teško nać bilo kakve snimke koje smo radili. Zasigurno znan da Gabre ima videosnimku koncerta u Akve iz tamo negdi ’99 ili ’00 (ako je još ima) na VHS-u. Jednon prilikon mi je Miko reka da će se vrati iz Australije ka ja kupin bubnjeve 🙂

  • iznenadi bi se koliko ekipa pamti. i to ne naš, uži krug ekipe, nego ekipa koja je u doba farme bila dosta mlaja od nas. nedavno je bi neki, homo re, tulum i povela se priča o nekim boljin danima i svi farmu pamte, po dobru. ma više od dobra. većini je farma bila bend ulaska u svit mjuzike, odredila đir, udrila temelje. pamte pisme, tekstove, osta san paf. ono, a oni put na badiji ka je svirala farma, kad je miko… i onda je lujo… pa je gabre… identično mi je zvučala priča ko kad bi nama kogo pripovida kako je u ono doba bi na azrinemu koncertu.
   a onda se sjetin one mikotove đitre od krene, pa tvojih bubnjeva koje su izudarale generacije i generacije udaraljkaša, cilega tega farma ozračja, sve je to imalo dušu, zato ljudi i pamte.
   pita me i dalibor, ne gabre nego farčić jeli ima kogo štogo snimaka. čovik je u filmu svirke i dan danas, svira na sve strane, a farmu ističe ko kakvi bi bendovi trebali bit. svi mogu svirat covere, činit obrade, treba znat pičit svoj stih, akord, rif i prelaz. raspisa san se, a nisan reka ni pola što mislin…

 3. Lumbardian says

  Ja san dvi generacije stariji pa san na punk gleda s visoka i sram da me nebude, nisan hi nika sluša.Sa bi hoti popuni prazninu. Jer su dil lumbardian music world-a. I svakako najnepatvoreniji. A koja su to sa čejad, me meni. A gudinić rukon, ej rukon nacrtan toliko dobro da možeš povonja FARMA-ceutske plinove iz one muhama napadnute izlučevine. Lumbardian pictures.

 4. Evo da se ja javim iz daleke Australije dokle me nije prohujao neki uragan a svi su pederi neki Larry i slicno.Dolazin u Lumbardu u kolovozu a za sve obozavatelje (ili ice) punk glazbe nek mi se jave kad me sretnu sputem da im prodam jedan nosac zvuka.Prihvacan sve nacine placanja cak ako je rijec o kavici ili kako se rece nogi u kantulu:-) .

Speak Your Mind

*