I ko je na kraju kriv za sve? Ante Pice!

Dragi moji sumištani i dragi moji posjetitelji Lumbardaneta-a, sajta kojega godinama gradimo s idejom da poveže lumbarjane i da drugima pokaže lipote Lumbarde. Ja osobno nikad nisam bi za politiku u ovu butigu, jer politika je vrag i u nekim ljudima budi ono najgore. To se i ovom prilikom pokazalo! E, ja sam sad lipo maknu sve komentare od momenta kad je ludilo krenulo. Nisam ih izbrisa, oni su tu i dalje, ja ih vidim ali dosta mi je više da se patunate priko moje škinje. Neka se druga dva meštra od weba naidu, ali ja jednostavno to moram radi sebe učinit. Žal mi je radi onih koji su normalno komentirali. Ali oni će ovo i razumit. Bi sam napisa veliki tekst ali sam sad i sam sebe obrisa jer sam opet izgubi voju za svim ovim skupa.  Uglavnom, oni koji su pratili komentare otrovali su se od njih, a ja sam ih sad spremi da se ne truju dalje oni koji ih još nisu pročitali, jer otrovanje je neizbježno.

Ko razumi hvala mu, ko ne razumi neka misli što god hoće.

Ante Šestanović Pice

Comments

 1. Dragi Pice i ja san ovo sve proša na Dragenetu (kašeti brukava kako kaže Antonio) i onda san poče uvredljive komentare brisa bez objašnjenja i opravdavanja. I danas komentiraju samo oni koji imaju nešto pametno za reć, a budale se držu po strani jer ionako znaju da ću in izbrisa uvredljivi komentar. 🙂 Živila demokracija!

 2. Ako mogu iznjet moje skromno mišljenje u vezi cenzure i demokracije.
  Ako se osoba predstavi punim imenom i prezimenom mislim da ima pravo da joj se komentar i objavi bez obzira na sadržaj komentara. U protivnom, ako komentira pseudonim, sasvim je uredu da ga se ignorira zbog provokacije.

  • Naravno, ko se predstavlja pri komentiranju članaka odgovara za izrečeno/napisano, a oni koji komentiraju pod pseudonimom stavljaju izrečeno/napisano na teret urednika. Ja nikad ne brišem komentare onih za koje se nedvojbeno zna o kome se radi, ali je takvih manje od 10% i obično ne vrijeđaju i prostače.

 3. Nikola says

  A ako pseudonim piše nešto što je točno, ali želi zaštiti svoj identitet?Trebali ste ostavit da svak piše što hoće pa da se pojedinci međusobno pokolju i opet bi došlo do mira. Brutalno ali efikasno

 4. Htio sam nešto reć ali sam čim sam počeo pisat,zaboravio.Pa ako neko misli da zna neka me podsjeti.
  Hvala

 5. E ovo gori je bilo za probu ,sjetio sam se,lipo vrime mi je danas prosvitlalo možđane,idem u Nedjelju s
  Lumbarajskim penzićima i s mojom dragomu Međugorje .Pridružite se penzioneri,mislim da još ima mjesta u autobusu.Pitajte Franicu.

 6. prevencije radi says

  zašto ste mi izbrisali moj komentar, koga sam to uvridila i koja to rečenica nije jasna, molim da mi se objasni, jer nikoga nisam imentovala a sve je istina,govorim o nečem što se događalo a da se ne bi dogodilo.

  • nismo ništa brisali, ovo se vjerovatno odnosi na komentar za tz. sad kad komentirate, komentar stoji na čekanju dok ga se ne pročita da izbjegnemo nevoje koje smo imali u doba izbora, a imali smo ih i prije. hvala na čestitkama i na konstruktivnim kritikama.

Speak Your Mind

*