Ako niste znali…

wireless-logoIma niko doba da smo na Lumbardanetu pisali o javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za besplatni internet u turističkim lokacijama koji je objavilo Ministarstvo turizma. Službeno se to zvalo:
HOTSPOT CROATIA – Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa poticanja slobodnog pristupa internetu u turističkim destinacijama
Tad me gospodin Anto Bezek Car obavijesti da se i naša općina javila pa što bude.
Ovih dana su objavljeni rezultati i svima nam treba bit drago da je i Lumbarda na listi onih kojima su sredstva odobrena.
Na ovom linku je lista svih mista i gradova: http://www.mint.hr/UserDocsImages/130529-hotspot-rezult.pdf  Virujem da će ako ovo odrealiziramo do kraja puno gosti ovisnih o internetu bit vrlo sritno. A nać će se i pokoji seoski webmaster kojega ovo raduje 😉

Comments

 1. Super Mario says

  Dragi Web masteru puno fala na olavija mapi za bicikliste.
  Inače pošto se razumiš u web dizajn i imaš u planu redizajnira stranicu TZ-a moga bi razmisli o stvaranju jedne baze podataka u kojoj bi mi privatni iznajmljivači slali upite za koje nemamo slobodne termine i tamo bi prosljeđivali takve upite.
  Razmisli o ovome jer vidim da je selo pola prazno i ima nas sigurno dosta što dobijemo velik broj upita bar za 7 i 8 misec.

 2. Žalosno je gledati kako komunalni redari u centru sela vrebaju na strance i naplaćuju 300 kn zbog parkiranja a gosti bi htjeli potrošiti koju kunu više u butigi ili kafiću. Istovremeno svjedoče da se to ne događa domaćem svitu . Kao da je riječ o namjernoj antipropagandi za Lumbardu, kažu strani gosti.

  • mislim da ovo nije točno, em je kazna upozorenje, em sam ja na 5 minuti ostavi auto kraj pošte i dočeka me tiket upozorenja bez obzira što sam domaći…

  • Je tako je, za domorce važe druga pravila. Ipak smo mi u rezervatu. I ponosni!

  • domaći says

   Nije točno.Bar bi priko lita domaći ljudi trebali posluša što in se reče jer sve u svemu gosti vidu domaće di parkiraju pa parkiraju i oni jer mislu da je dozvoljeno.Ja osobno opravdavan tikete jer ako se mi doma ne znamo drža reda,kako da na to natiramo strance.Tiket mora bi zalipljen svakomu ko je nepropisno parkira i gotovo.

Speak Your Mind

*