HOP 5. Sajam otočnih proizvoda

Poštovani nositelji oznake HOP,

 Pozivamo Vas na 5. Sajam otočnih proizvoda koji će se održati u Tkonu na Mulu za vrijeme manifestacije Škraping Tkon-otok Pašman 2014. dana 08.03.2014. – subota, s početkom u 09,00 sati i 09.03.2014. – nedjelja s početkom u 9,00 sati.

Cilj Sajma je poticanje razvoja otočne proizvodnje, očuvanje otočne tradicije i autohtonosti te brendiranje proizvoda kroz prestižnu oznaku Hrvatski otočni proizvod kojeg je nositelj i Škraping od 2010. g.

Za potrebe Sajma organizator osigurava šator.

Izlagačima nudimo mjesto na štandu – 1 m stola, eventualno veće potrebe štanda odobriti će se prema raspoloživom broju stolova. Izlagač treba urediti svoje mjesto na štandu. Nastup na Sajmu je besplatan.

Nositeljima oznake HOP organizator osigurava gratis ručak u restoranu “Sovinje” i gratis smještaj na području Tkona.Potrebna je samo naznaka za smještaj putem maila ili faxa skupa sa slanjem Obrasca za prijavu na Sajam.

Informacije o trajektnim linijama za Tkon na: www.jadrolinija.hr, preporučamo trajektnu liniju na relaciji Biograd-Tkon.

Na ovogodišnji Škraping očekujemo dolazak oko 1000 natjecatelja što iz Hrvatske i susjednih zemalja i još stotinjak gostiju i predstavnika medija. Manifestacija se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstva turizma, Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Zadarske županije.

Tijekom Škraping tjedna organizira se niz zanimljiv događanja i edukativnih predavanja između kojih ističemo predavanje alpinista i putopisca gosp. Stipe Božića, a na sam dan utrke Škraping 08.03. snimati će se milenijska fotografija „Škraping“ gosp. Šime Strikomana s početkom u 9,10 sati u Tkonu na rivi, u nedjelju 09.03. održati će se mini dječji Škraping- „Škrapić“ s početkom u 10,00 sati.

Zbog izuzetne posjećenosti utrke Škraping i dolaska brojnih posjetitelja očekujemo i veliku posjećenost Sajma otočnih proizvoda.

Prijaviti se na Sajam možete na email: sajam-skraping@tkon.hr ili putem faxa na broj: 023/285-541. Rok za prijavu na Sajam je do 22. siječnja 2014. g. – srijeda. U privitku šaljemo Obrazac za prijavu na Sajam.   OBRAZAC PRIJAVA NA SAJAM 2014

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati na broj telefona: 023/285-542.

Srdačan pozdrav!

Julijana Radović

voditeljica Škrapinga i Sajma otočnih proizvoda

ORGANIZATORI: OPĆINA TKON, JKU “PRVENJ” I TZ OPĆINE TKON

Speak Your Mind

*