Hedonističko afrodizijačka

jezine-mimijo2Evo još jedna iz opusa mladog autora. Sad bi ja priko ove fotke želi doć do mladih lumbarajskih “galebova”.
Znan da nema veze ali ježina, more, galeb, ima neka veza. O čemu ja? O još neviđenom stilu uletanja curicama. Dakle, došla je ekskurzija osmega i sedmega razreda u naše malo misto. I to je ok, prilika za upoznat se, zezanciju i tako to.
Ali prvo se upoznat! A ovako gre novi đir galebarenja: Ne pustiš ih još  ni da uližu u kamare, doješ pod punistru u grupi od minimalno 8 “galeba” i onda pitaš da jeli imaju vode, da ćeš se uspet momenat priko balkona  po vodu!!!!? Svih 8 su valjda žedni, pa stižu po vodu. Ulet ipo.  Galebi novoga kova. Jedino što to meni ne vonja na galebarenje,  više na lešinarenje. Čak i neki hijena  stil.  Loše!

Comments

 1. a što bi ja sad izgalebari ovu ježinu!

  • i onda još i još i onda hladna beva od crnjaka i onda još i još i onda škrapa i leža na ure ko da je more izvrglo plautinu!

 2. Hijenarenje, ha ha ha, sviđa mi se! Točno mogu zamislit.

 3. Lumbardian says

  Zamisli ovi afrodizijak na trpezi profinjenog restorana sa dobron porcijon domačega kruha i litricon vrhunskega plavca.

 4. A zamisli ovi afrodizijak na seku od Gubavca, sa dobrin komadon iz inozemstva, a posli ježina dobra porcija uz obalu mora.

 5. društvo za zaštitu ježina (od života u moru) 😀

 6. lujo broj dva says

  bilobi dobro da se napisu imena tih hijenara, (“galebara”) , dobar tek

Speak Your Mind

*