GRK i PLAVAC na službenom putu

Tako bi nekako mogli najaviti odlazak Lumbarajskih vina na drugi po redu Dalmacija Wine Expo koji će se održati sljedećeg vikenda, preciznije 29. i 30. 04. u Makarskoj. Termin idealan, lokacija kažu organizatori bolja nego prošle godine, a sam sadržaja programa najavljuje  da se radi bez daljnjeg o središnjem vinskom događaju u Dalmaciji ove godine. Uostalom tko zna, možda zasjeni i neku od minulih vinskih priredbi na nacionalnom nivou.
U svakom slučaju obzirom na sve bolju ponudu i izbor dalmatinskih vina, edukacijski i gastro program, a sve to uz vrlo prijateljsku cijenu ulaznice (30 kn) Wine Expo zasigurno vrijedi posjetiti. Dakle sljedeći vikend = Makarska!

Kada pak uz vino vežete još i  agro turizam, priču o autentičnosti, zaštiti prirode  i održivom razvoju, onda se dogodi da se takve stvari prepozanju i u programu Ujedinjenih Naroda. Maja je tako poslala svježi link o dolasku Olivera u Lumbardu, a cijelu priču i kratak video obavezno pogledajte na Vinskim Vjestima.
Za kraj, slika u prilogu sa jumbo posterom ipak je samo razonoda i plod mašte autora ovog posta inspiriranog viješću o sve većoj potražnji Kineza za vinima starog svijeta, poveznice Kine i Korčule i malom renesansom hrvatskog vinarstva. Na koncu količine bi vjerojatno bile dovoljne za samo jednu manju ulicu 😉

Comments

  1. Sad kad bude, a zašto je plod mašte autora odabra Bronjeta a ne Zureta Bireta Brankota 🙂

  2. veli petak says

    ima li što slika od velega petka i precesjuna….

  3. vjerujemo da ima, samo ih netko treba poslat 😉

Speak Your Mind

*