Gremo na predstavu , drugi poziv

Iako referendum lokalno nije prošao, interes za predstavu i dalje je velik. Na zadovoljstvo svih eurofila i euroskeptika predstava će biti održana već ovaj petak u 19.00 h. Dokument sa detaljima, te popisom glumaca i glumica  je u prilogu (ispod slike).

Oli gremo oli ne gremo u Evropu (1)

Comments

 1. Snimite predstavu pa stavite na internet – Lumbardanet.

 2. Predstava je tako očajna da bi je svako umnažanje učinilo još očajnijom. Ne pokušavajte. Oni samo izruguju EU i mjesto.
  Trebali bi nešto pokušat sa odraslim ljudima jer je OČAJNO vidjeti djecu u obraslim ulogama,još jedno izrugivanje. 🙁

  • Johimenijo says

   a jadna moja, ni tebi lako ne… nemoj se ljutit al baci koji orgazam, ubit će te prazni grčevi

  • Buba Mara says

   Draga, bezimena,
   sjetila si me na onu baku, iz priče , Šuma Striborova, di je;
   baka zaključila, da joj je bolje, živiti, zajedno, sa svojim sinom,
   i gučulat, radi neviste guje,
   nego, da dobije mladost i sva blaga svita, a da živi bez njih.
   Hoću reć,
   da ne treba podcjenjivati naše zajedništvo,
   bez obzira, što nisu svi razvijeni, ni na istom nivou,
   jer zajedništvo je ko plodna zemlja, koja stvara čuda.
   što će ti ono , što ne možeš podiliti s drugim ?
   (Pa makar to bila i pamet.)

  • Svašta! Pa kolika si ti kokoš u glavi kad jedan toliki trud i dice i roditelja obezvriđuješ. Nije bitno je li se tebi to svidilo ili ne. Ako misliš da može boje, pa i učini. Ali ovako nizak komentar je stvarno primitivan. Grozno

 3. Europa nudi dosta ali dosta i traži. Nudi bespovratne kredite i sufinanciranje projekata koji su od općeg društvenog interesa. Traži gotov projekt, pamentno napisanu molbu, obrazloženje zašto bi to bilo dobro za svih, a ne samo za pojedinca. E sad, naravno da su Lumbarjani protiv EU kad naš glavar nezna , neželi ili je ljen potruditi se i od EU fondova isposlovati sufinanciranje projekata bez kojih čemo se udaviti u vlastitim govnima, a oni koji uspiju držat glavu iznad govana če zadušit smrad Kokojevice.

 4. Baš je lipo vidit odeka na forumu kako mislu pojedinci iz našega lipega mista i još malo šire. Svaki pokušaj da se nike stvari prominu makar i mervicu naboje va zatrt u samemu začetku. Jerbo je uvike boje utopi se u masu i ne diza glavu da te slučaaajno kogo nebi štogo priupita… bi će da će kajgo i do vrime u ovemu našemu malemu mistu ka će kogo reć: je judi, ovo van je baš bilo dobro, svaka čast, ma mi se čini da će ti lipi momenat va pričeka dok nike druge generacije ne dojdu na godišća….

 5. Nznam stvarno što bih pohvali, a evo siti sam se ovi trotoar od Laćudina pa do igrališta je dobar posal.Samo mi se para da je to malo. Kokojevica uopće nije sređena, kanalizacije nema ni na vidiku, industrijska zona je opet obresla u makiji, poljski putovi su nam najjadniji na otoku, zaobilaznica je propala investicija MADE IN CROATIA, najbolje pozicionirana tarasa u Dalmaciji nam Liti zjapi prazna, Kopačev rit je to i dalje. Nisam zlonamjeran nego mi je samo žao kad vidim da stagniramo naspram drugih mista koje nemaju ni izbliza od Boga dano kao mi.

 6. Slažem se s tobom i na primjeru jednega mislim da se otprilike zasniva sve ovo ostalo nabrojeno.
  Ču sam za troutar da je proradi Lumbarajski patriotizam u svitu i da sestre ” čumpinice ” ne dadu ni milimetar svoga ” pa što i o čemu dalje govorit?

 7. Nisam siguran kako Lumbarajski Prostorni plan definira udaljenost ogradnog zida od Županijske ceste ali znam da je to u drugim mjestima od 0.9-1.5 m. Dakle ako se s ogradnim zidom moraš maknut cca 1 m od ceste( asfalta) mislim da se taj jedan metar lako pretvori u trotoar. Sve po zakonu.

Speak Your Mind

*