Get down, get down – Jungle boogie u gradu


U novootvorenom Boogie Jungle lounge clubu 13., 14. i 15. srpnja održat će se Voi’sa warm up party. Jedan od najljepših klubova za zabavu i ljetni chill na obali, Boogie Jungle ugostit će neke od najpoznatijih Voi’sa predstavnika.
Osječki DJ Venom otvorit će party i opravdati svoju titulu višestrukog prvaka Hrvatske u ‘turrntablismu’, dvostrukog finalista na DMC svjetskom prvenstvu i finalista na europskom prvenstvu. Dan nakon, atmosferu će podignuti Eddy Ramich, istaknuto lice hrvatske, ali i europske klupske scene i Duda Dudes, splitski DJ i resident u nekoliko klubova. Posljednji dan nastupaju Bocca Sofistfunk, splitski kultni DJ, poznat po raznovrsnim setovima svih glazbenih žanrova i razoblja, uz Dj-a Kid Va koji je ujedno glavni organizator Voi’sa – supetarskog festivala urbane glazbe koji će se ove godine na Braču održati 2.,3. i 4. kolovoza.
Voi’sa warm up – festival urbane glazbe održat će se u sklopu Korkyralis ljetnog festivala, koji se po prvi puta ove godine održava u Boogie Jungle lounge clubu u  gradu Korčuli.
Korkyralis će ovo ljeto ugostiti i druge poznate dj i glazbene zvijezde, poput legendarnih osnivača Astralisa: Damira Ludviga i Gorana Go Cut-a Vlajića. Ujedno će biti i mjesto posljednjeg nastupa svjetski poznatog španjolskog dj-a Jerryja Ropera, uz pratnju njegove supruge hrvatskog porijekla – Anite Kolovrat Narayani. Više o Korkyralis ljetnom festival možete saznati na www.korkyralis.blogspot.com

Speak Your Mind

*