Gastro vodič otoka Korčule

Poštovani ugostitelji Lumbarde,

Srednja škola Vela Luka i turistička zajednica općine Lumbarda pozivaju Vas na suradnju u izradi gastro brošure čitavog otoka.
U toj brošuri želimo obuhvatiti što više ugostitelja kako bi turisti imali potpune informacije, a vi vrlo povoljnu reklamu.

Naime, Srednja škola Vela Luka dobila je od Ministarstva turizma 10 000 kn za izradu ove brošure pa stoga svi ugostitelji mogu uplatiti samo donaciju u iznosu koji njima odgovara, i u vrijeme koje im odgovara na račun Srednje škole Vela Luka.

Ukupni iznos od Ministarstva turizma i od donacija iskoristit će se za tisak gastro vodiča. Planirana minimalna naklada je 10 000 komada.

Važno je naglasiti da će ovaj gastro vodič biti distribuiran preko svih turističkih zajednica otoka Korčule te da će turistima biti besplatan.
Sve što ugostitelji trebaju napraviti kako bi bili u ovoj brošuri jest da pošalju tražene podatke i sliku.

Ukoliko ste zainteresirani ili imate dodatnih pitanja, molimo vas da dostavite svoj kontakt u Srednjoj školi Vela Luka ankoramt@gmail.com ili u turističkoj zajednici Lumbarda info@tz-lumbarda.hr pa će vas učenici kontaktirati i s njima ćete dogovoriti sve što je potrebno.

Nadamo se da će što više Vas prepoznati ovu priliku i javiti nam se, najkasnije do 20.05. 2015.

Srednja škola Vela Luka & TZO Lumbarda

PONUDA ANKORA GASTRO VODIČ

Speak Your Mind

*