Fire, jump with me…

Ko još pamti Twin Peaks i fire walk with me? Malo ko vjerovatno, ali eto meni je to bila prva asocijacija za dat naslov. Naravno legendarni Mimijo šalje i poziva. I naravno, ne pokušavajte ovo kod kuće… 🙂

Comments

 1. Anonymous says

  E ovo je dobro!!

 2. gledatelj says

  e stvarno svaka čast udruzi i pomoćnicima , posal su odradili vrhunski, i samo da bude više ovakih akcija

 3. language says

  Učini ne vaja , ne učini ope ne vaja. E stavrno vridi da se ni rodi ko bi svitu ugodi, a u stvari jedan muflon ne pristavlja cilo misto.

 4. Uvik neko brontulavanje, a ja kažen: Ko ovo more platit!

 5. Jesan li ja ista reka protiv ovega tako da molim dušobrižnike da me ne uzimaju u justa za ovi događaj……. dapače ovo je pohvalno i lipo i dajte jos ovega..a ovi muflon pokusava nešto reć sa nekog drugeg realnog kantuna.. ali ne odma ga va zatuć jer je ima hrabrost rec ono sto je istina pa dobro je bi reka jedan čovik ka bi doša brod kupi lude…..a ja cu i daje brontula i bost i govori ono sto je istina i sto neva u ovemu mistu…to je moje misljenje i zivim u 2011 a vi izajide iz 19 i neke i dojite u istu godinu pa će van se ta brontulavanja činit istinitm e..

 6. muflončica says

  kenj kenj kenj kenj kenj kenj kenj kenj kenj kenj kenj kenj, brabojak na brabojak
  možda ti to smija na one male čokoladne bumbone
  ali to ti je tek obični kenj kenj kenj dabili kenj kenj kenj

 7. bravo muflonu , dobro je ima kritiku i dava istu da se zna što nevaja i što vaja promini , samo vaja da su potkripjene činjnicama.

 8. kogoruhn says

  dabi promini društvo tebalo bi poče prvo od sebe samega, ka bi samo zavist izbacili iz sela puno bi učinili.

 9. Slažen se. samo teško je prvo pogledat sebe ipak je lakše oprat druge. i to je tako uvik bilo i bit će a za izbaci zavist iz sela to ti je borba sa vjetrenjačama…teško će se to izbaci..

Speak Your Mind

*