EU Izbori – zahvala

hdz

OPĆINSKA ORGANIZACIJA
LUMBARDA

Poštovani članovi HDZ-a, koalicijski partneri, mještani općine Lumbarda!

Uvjerljiva pobjeda liste Hrvatske demokratske zajednice sa koalicijskim partnerima na proteklim izborima za Europski parlament rezultat je našeg zajedničkog sustavnog i predanog rada utemeljenog na domoljubnom zanosu i želji za dobrobit naše stranke i svih mještana.
Ovim putem želim Vam iskreno zahvaliti na Vašem trudu, zalaganju i vjeri koja nas je vodila u ostvarivanju jasno zacrtanih ciljeva.
Uvjerljiva pobjeda na nedjeljnim izborima vidljiv je znak povratka povjerenja naših članova i mještana u politiku naše stranke.

Povjerenje se teško stječe, a lako gubi.

Zbog toga, i u narednom razdoblju moramo svojim sustavnim i predanim radom, svojom skromnošću i poniznošću te ljudskom i političkom vjerodostojnošću dodatno učvrstiti stečeno povjerenje mještana općine Lumbarda.
Takav pristup bit će zalog za pobjede Hrvatske demokratske zajednice na svi predstojećim izborima a snaga, odlučnost, zajedništvo i uzajamno povjerenje koje smo iskazali na proteklim izborima, jamstvo su da ćemo i nakon narednih političkih pobjeda nesebično raditi na dobrobit svih naših mještana i hrvatske države.

S poštovanjem,

Predsjednik
OO HDZ-a Lumbarda
Igor Kršinić dip. ing.

Comments

  1. final countdown says

    povjerenje nije u pitanju…u pitanju je da svak ko je na vlasti j..no razočara, toliko da si primoran glasati za drugu stranu….iako si na prethodnim izborima bas njih od….ao jer su katastrofa…..stoga nemojte se kititi nekim lažnim povjerenjem….nazvao bi ga boje “trenutnim manjim razočaranjem”……kad Lumbarda shvati da jedino ujedinjena može ić daje i doprinosit mistu, kad shvati da kićenje raznoraznim političkim funkcijama ne nosi ništa osim nesloge, e tada će nam bit boje…..jedna Lumbarda, za Lumbardu….jer sada je samo za HDZ, SDP itd itd itd….ma ko j…e stranke, ako Vam je stvarno bitno misto stranke su samo sredstvo do cilja……..pojedinci molim Vas da ovo pročitate više puta jer pročitati je jedno a shvatiti i raditi za jedan cilj je sasvim druga stvar…..

  2. final countdown says

    MODERATOR OCE’L TO

Speak Your Mind

*