Dvodnevna radionica

lag5
Poštovani,
u svrhu jačanja kapaciteta civilnog i gospodarskog sektora LAG 5 organizira dvodnevnu radionicu na temu organizacije i administrativnog upravljanja, poslovnom edukacijom za udruge, zadruge, obrte i mala trgovačka društva.

Dvodnevna radionica namijenjena je udrugama koje vode dvostruko knjigovodstvo te zadrugama, obrtima i malim trgovačkim društvima koju su kao i udruge pred izazovom usklađivanja svog poslovanja sa EU legislativom.

Na radionici će biti obrađene sljedeće teme:
− Uvod – sadržaj i program, cilj radionice,
− Pravne osnove poslovanja udruga, obrta, d.o.o., zadruga
− Organizacija administrativnog poslovanja i kontrole administrativnog poslovanja- pismene procedure ili interni akt
− Postupci obrade i pripreme poslovne dokumentacije za plaćanje, knjiženje i arhiviranje-pripreme za obradu po projektima eu ili nacionalnim
− Računovodstveno praćenje poslovnih događaja – kontrole i usklade prije sastavljanja izvještaja – usklade voditelja projekta i računovodstva
− Financijsko izvješćivanje za finu , poreznu , EU i Ministarstva
− Revizije, uvidi – pripreme

Radionica će se održati u 2 termina: 06. svibnja i 20. svibnja 2016. od 8-14:00 sati. Jednodnevna radionica traje 6 sati sa 20 min pauze svaka 2 sata.
Na radionicama će se raditi u 2 grupe na konkretnim primjerima a sama radionica je usmjerena praktičnoj primjeni znanja.

Predavači:

KATICA SMOJVER, ovlašteni računovođa i ovlašteni interni revizor , specijalist za područje banaka i financijskih institucija sa preko 35 godina radnog iskustva iz područja računovodstva, financija , revizije i kontrola na poslovima direktora računovodstva i financija u društvima iz djelatnosti trgovine, proizvodnje, usluga, te u osiguravajućim društvima.

JADRANKA PRIŽMIĆ, ovlašteni računovođa sa 27 godina radnog iskustva, specijalist u području računovodstva neprofitnih organizacija, obrta i trgovačkih društava, asistent revizije i neovlašteni porezni savjetnik.

Sudionici radionice dobiti će potvrdu o stečenim kompetencijama.

Prijave za radionicu slati na: info@lag5.hr

Broj sudionika je ograničen i prijave će se zaprimati po redosljedu zaprimanja prijava zaključno do 3.svibnja 2016..

Kotizacija za sudjelovanje za članove LAG-a 5: 300 kn
Kotizacija za sudjelovanje za ostale: 500 kn

Kotizaciju je potrebno uplatiti 24 sata prije početka radionice na IBAN: HR3824020061100719454s naznakom ”kotizacija ime i prezime”

Za dodatne informacije nazovite nas na: 020/713-472

Srdačan pozdrav,

Speak Your Mind

*