Diva Faustina i prijatelji

Sinoć, 14.6.2013. zasjala je nova zvizda na zvizdanom gastro nebu Lumbarde. Otvorena je nova konoba imena Diva Faustina. Ime koje mnogima na prvu nije značilo puno, ali kad se posjeti prostor, sve postane puno jasnije. Diva Faustina je lik sa rimskog novčića koji je pronađen na mistu na kojem je konoba. Pronađene su još neke stvari i sve je to lipo prezentirano u dva “prozora” unutar konobe. Spiza je bila odlična, tulum još bolji. Ksenija, Marica, Jakica, Andro i Roko odradili su odličan posal i otvorenje je bilo baš lipo. Za sve vas koji niste bili u mogućnosti prisustvovat otvorenju tu je mladi, a već legendarni fotograf Marko Sitar kojemu se zahvaljujemo na fotografijama.


Gastro punuda Lumbarde je stvarno bogata, na brzinu sam se proba sjetit svih koji nude spizu od zapada prima istoku, ako sam koga zaboravi neka oprosti, nadodat ću, samo javite.
Restoran NATURA, fish food OBALA, Konoba ZURE, Konoba DUŠICA, Konoba DIVA FAUSTINA, Konoba LOVRIĆ, Konoba BEBIĆ, Restoran MORE, Restoran BARAKOKULA, Pizzeria POLADIN/Restoran BORIK, Caffe Bar KOCKA, Fast Food TRAPULA, Restoran/Pizzeria LINA, Pizzeria TORKUL, Restoran FERAL, Fine Food GALEB, Konoba BILIN ŽAL, Fast Food PRŽINA, Fast Food ANTONIO
A i u vinara ima spize pa kad nabrajam evo i njih: FRANKO I VIŠNJA MILINA BIRE, CEBALO BRANKO I MAJA, CEBALO BARE I STIPE, CEBALO ZORAN POPIĆ, ostali su već spomenuti kroz konobe/restorane.
Uopće nismo loši, za ovako malo misto gastro-eno ponuda nam je odlična.
edit: Evo zna sam da sam zaboravi nekoga, dodana je KOCKA na listu, jer ima i u Šimeta spize. Hvala na informaciji.

Speak Your Mind

*