Dalmatinski vikend u Sloveniji

“U Postojni je od 26. – 28. ožujka održana turistička prezentacija Dalmacije pod nazivom „Dalmatinski vikend u Sloveniji”.
Od turističkih zajednica sudjelovale su i TZ s otoka Korčule tj. TZG Korčule, TZO Lumbarda, TZO Smokvica te TZO Vela Luka.
Osim prezentacije turističke ponude koja se je održala u Mercatorovom centru, održana je i prezentacija Dalmatinske kuhinje. U subotu je održan i izuzetan koncert na kojemu su nastupile klape Omiš, Kumpanji iz Blata, mješovita klapa FD Kumpanije iz Vele Luke, te Vinko Coce. Na kraju koncerta ataktivan nastup imali su i Mafrina te FD Kumpanija.
Sukladno ovogodišnjim promidžbenim aktivnostima Slovensko zanimanje za ljetovanje u Lumbardi i cijeloj Dalmaciji je dosta veliko, a kod nas brojka od cca. 17% Slovenaca od ukupnog broja gostiju i u 2010. godini vjerujemo neće izostati. TZO Lumbarda”

Comments

  1. Ovaj plakt Lumbarde sa Glavicom i Sutvarom u pozadini je fenomenalan.

  2. Lumbardiane, trk na kiosk kupit novi Playboy str. 82.

    • Lumbardian says

      Uf! Kupi san ga. Skrivečki. Nametnu si mi duhovne vježbe. Para mi se da je prodavačica u meni vidila onega starega monstruma Fritzla. Koja je to bila bitka u meni. Rovovska. Ukopana. Tu su se izmišali napadi egoizma (prvi april), taštine, predrasuda. S jedne strane moj seksus a s druge moja religijoznost. Satra si me, ubi si me. Konačno otvaran str. br. 82 ,olakšanje, dohodin do zraka, prohodi mi crvenilo, tlak u krvožilnemu sistemu se normalizira. Ubacit ću jedan komentar, ma neka prvo proju ovi dani i to. A jesi lisac !!

  3. Baš mi je drago da smo se malo trgli u zadje vrime. Inače preporuči bi TZ da uloži malo love u Google AdWords jer imamo solidnu web stranicu ( http://www.lumbarda.hr ) s dosta sadržaja a loše kotira na na slovenskom Googlu. Pa sam mišljenja da bi bilo dobro za tržišta koja Lumbardi nose najviše gostiju platiti poziciju u 4, 5 i 6 mjesecu na Googlu na recimo par ključnih rječi vezenih za Korčulu, Dalmaciju a možda i Hrvatsku.
    Siguran sam da bi takva promiđba donjela veliku korist TZ-u a i svima vezanim za turizam.

Speak Your Mind

*