Čist račun za TiM, duga ljubav…

Priča ide dalje. Akcija za uređenje stare kino dvorane sad ima i račun, odnosno račune ali su nam danas nakon par sati kompliciranja uspili učinit samo kunski, a sutra se nadam dobit podatke za eurski i dolarski. S obzirom da je staro kino u vlasništvu općine ja sam misli da je logično i nužno da račun bude preko općine, ali izgleda da nije nužno. Zato smo da ne kompliciramo račun otvorili preko TZ-a. Bitno da račun postoji i da nema šupljih priča po selu di su soldi završili i tako to. Ovo je bila jedna čista i iskrena akcija i kao takva će se i nastavit. Jer ovo što su momci i cure odradili, ponavljam, u današnjim vrimenima zlata vridi!!! Sav prikupljeni novac od prin niku večer je položen na račun, onih 100 dolori i 190 eura se po bankarskim pravilima moralo prominit u kune te su i oni završili na kunskemu računu. A kad devizni računi budu spremni na njih će se dolari i euri iz vanka moć bez problema uplaćivat. Hvala vam svima koji ste sudjelovali i koji će te tek sudjelovat. Ovo je TiM-ov kunski račun i slobodno izvadite svoje TAN kartice i Tokene i ulogirajte se u svoja internet bankarstva i postanite dio ove priče.

Broj transakcijskog računa:
2330003 – 1552907262

IBAN: HR4723300031552907262

Comments

  1. Lumbarjanin says

    Razmišljanja sam da bi se sad mogli naći neki koji će pobacati “bombice” dilemike, polemike, politikanstva, itd., i zato odmah na početku želim reći da svemu tome u ovoj prekrasnoj priči nema mjesta. Čestitam Tomislavu Šestanoviću i Marku Batistiću najprije na sjajnoj ideji o uređenju i ponovnom pokretanju stare kino dvorane, a nadalje na hrabrosti koju su pokazali prišavši direktoru TZ-a gosp. Anti Šestanoviću, i na kraju na sjajnoj realizaciji i organizaciji ovog projekta. Treba pohvaliti i čestitati i samom direktoru TZ-a gosp. Anti Šestanoviću koji se nije sakrio u mišju rupu, nego se prihvatio posla i pomogao dvojici mladića da se ostvari njihova ideja i zamisao. Pohvale i čestitke idu i onima koji su se odazvali na koncert i svojim novčanim izdatkom pridonijeli oporavku stare kino dvorane, ali i onima koji će prepoznati ovaj projekt i dati svoj doprinos.
    Projektu su se odazvali i pripadnici vlasti na čelu sa načelnikom Lumbarde, gospodinom Jožom Žmikićem koji je tom prigodom rekao da ga vraćamo u dane njegove mladosti. Lijepo je da su i vlastodršci prepoznali ovaj događaj i nadam se da će uvrstiti u svoj program i plan obnovu mjesta, počevši od zastarjelih zgrada i objekata.

Speak Your Mind

*