Božić dolazi…

Evo se još jedna godina primiče kraju,a to je vrijeme kad se zbrajaju konti. Razmišljajući o ovoj godini za nama nadamo se da vam je donjela više sreće i veselja nego tuge.
Također se nadamo i da vam je predstava “SAMO NAS KUPUS MOŽE SPASIT ” koju je održao Lučki pučki teatar bila povod za smjeh.Prihod od predstave odlučili smo donirati u humanitarne svrhe, a znajući za to L.P.T. nam je naplatio samo putne troškove 2000 kn koje su preostale odlučili smo uz suradnju sa Velebitom Veršićem (direktorom O.Š.Petra Kanavelića) potrošiti za nabavu sportske opreme za područnu školu Lumbarda.
Budući se bliži Božić udruga bi željela pozvati sve zainteresirane, a osobite mlade ,da nam se pridruže u uređivanju Jaslica u mjesnoj crkvi sv.Roka dana 22.12. od 8 h ujutro.
Na kraju još samo zahvale, naš rad je moguć zbog podrške Općine Lumbarda, Turistićke zajednice Lumbarda te zbog dobrih ljudi koji nesebično pomažu kad god se ukaže potreba .Veliko HVALA tetama koje pomažu u pletenju palmi i svima koji kupuju naše rukotvorine te tako podržavajurad naše udruge.
Posebnu zahvalu dugujemo Nikoli Dračevac i Mirotu Vrdoljak koji su nam pomogli oko postavljanja i stavljanja u funkciju kuhinje bez ikakve naknade .
Također vas želimo obavjestiti da će se Božićni sajam ove godine održati 13.12. Subota sa početkom u 14 sati.
Nadamo se da če te naći malo vremena i posjetiti Sajam gdje če te moći uživati u dobrom lovačkom pijatu i predbožićnoj atmosferi.
Vaša
Udruga LIPA RIČ

Speak Your Mind

*