Anketa zatvorena, Revelin se otvara

1 meštar od weba i antena

Anketa uz antenu u Postrani,  druga do sada najjača anketa po odazivu (prva je bila o prezimenima lumbarajskim) je  obzirom da se smanjio dotok glasova, od danas zatvorena. Iako je odaziv na anketu obzirom na sve veću posjećenost našeg portala bio relativno mali, rezultate očigledno ne treba posebno komentirati. Apsolutna većina (66%) nije sretna što je antena tu di je i rado bi je makla bez puno priče. No ipak, ovo je samo opipavanje pulsa javnosti, a za konkretne akcije potrebno je ipak nešto više od ankete na portalu. Uglavnom vjerujemo u dobro riješenje, a da pri tome ne stradaju ni radna mjesta, a još manje nečije zdravlje.

Za sve one koji su u ponedjeljak u Dubrovniku iz nekog razloga, čisto nek se zna da se trenutno održava drugi po redu festival vina i hrane u tvrđavi Revelin, o čemu pogledajte više na vinomediji portala Grk-Lumbarde, koji polako dobija sve jasnije konture. Na festivalu nas predstavljaju koliko za sada znamo: Branimir Cebalo i Stjepan Cebalo, Milina Bire te nadamo se bar još netko od posjetitelja. Ulaz je slobodan.

Ugodan proljetni vikend svima, uz malu opasku da nam je drago da su nam objave sada sve “gušće”, a sve zahvaljujući vašim doprinosima i angažmanu. Pa neka uz “Mota od života” kako nas je jednom komplimentirao Niko Perić, imamo materijala i za svakodnevne objave (ili blizu), ako je ikako moguće.

swms:  Stjepan, Ante i Maroje!

Comments

  1. Za korištenje avatara duguješ mi đir u zrakomlatu. I to za ozbiljno, ja čekan poziv.

  2. nemoj, padaju.. Btw pusti da te promoviram ;-), ne mora se baš sve naplatit

  3. nemoj, padaju… car svih kraljeva

Speak Your Mind

*