Betun

parapet+Evo vam Parapet iz malo daljega da se vidi i ovo što se gradi, a za što pretpostavljam da će bit dio buduće kanalizacije. Voli bi da se kogo ko zna više javi i bar vrže jedan komentar da nas svih skupa upozna što i kako. Ja ne virujem da će to ostat baš tu i ono u marini baš onamo di je, ali možda se varam. Dakle, molimo za komentar onih upućenih u problematiku.

Comments

  1. Austrougarska sagradila, ali ni durala da bi održala. Gradila je i u Prigradici i u Zavalatici, ma se oni lukobran u Prigradici kompletno sanira i uredi još za vrime prve vladavine HDZ-a, a ovi u Zavalatici sad će se kompletno sanira, a sagradi će se još i kamena riva desno od lukobrana. Ma judi moji svaki načelnik, od osnivanja općine do danas, ima je u planu sanaciju lukobrana na Tatinji soldima iz državnog proračuna, a sad malo betuna na glavu od mosta, zamaza oči narodu prid izbore i reć da se to sredilo – i to je to.
    A ove gustrine od kanižele će se valjda stavit u velike buže koje će iskopat. Ufajmo se da će do kraja turističke sezone bit gotovo. Cestu – put pu Tatinje poče će kopa digo kolo prvi maja, jer bogami kako radovi ništo sporo napreduju, možemo očekivat RASKOPANU CESTU U SEZONI !!!

  2. naviknuti says

    žal mi je priznat, ali u potpunosti se slažem.

Speak Your Mind

*