Izložba fotografija „Svi naši krnovali“

krnoval-webUdruga Bašćina sa zadovoljstvom vas poziva na izložbu fotografija „Svi naši krnovali“. Otvaranje će se održati u petak, 13. veljače u 20:00 sati, u galeriji 3VOLTA u Lumbardi. Ovo je prva naša izložba u 2009. godini, a nastala je u suradnji s mještanima Lumbarde koji su nam ustupili fotografije iz svojih obiteljskih albuma te im se ovim putem zahvaljujemo. Posjetitelji će moći razgledati fotografije lumbarajskih krnovala i maškara nastale kroz posljednjih 40 godina. Izložba traje do 24. veljače, a za javnost će biti otvorena od 8 do 15 sati,  od ponedjeljka do petka.

Comments

 1. Spalimo ga odmah, nije isti sekund objavio vijest 😉

 2. A da! Nego kad vas toliko puca lokalpatriotizam kako to da uopće obahodite korčula.net? Novitada je novitada, pa osvanula di osvanula… Bavite se 3.14zdarijama! Meni je ova stranica gust, a ne obaveza! I tako će i ostat. Jer tovar san u duši, ka mi se reče de, ala, ajde, a meni se baš onda ukopaje u mistu! 😀

 3. Malo mi je ovo radno vrijeme nezgodno. Zašto jedan dan ne stavite od 17 do 22, četvrtak npr.

  • Bašćinice says:

   izložba se može razgledat u radno vrijeme općine. to je nažalost jedina opcija pošto ne možemo još dodatno plaćati nekog da čuva postav. nadamo se da će se većina zainteresiranih pojaviti na otvaranju u petak. a što se tiče svih nedomica, upita, molbi i žalbi, mislim da je jasno ko su bašćinice i mogu nam se ljudi uživo obratit. nema smisla da ovdje razvlačimo diskusiju s onima koje štiti anonimnost.

 4. Reci im, kolega reci. Nego li su toliko revni kad treba doprinosit!? Za kritizirat će se uvijek nać vremena i volje.

 5. Bilo koje radno vrime ti je nezgodno ka si gori, a izložba doli! Super je to što radi kad i općina, jer onda lipo doješ na miru i komodu, sam, i sve lipo obaješ. Meni odlično, jer san loš pojavljivač na otvaranjima. Bolujem od empatijske treme. Uz to što sam tovar u duši… 😉

 6. Ipak je vrijeme nezgodno, jer ste mogli vodit računa da je nogomet u 19.00 u petak. Tako da svi dođemo na otvaranje. Al dobro. SVe pohvala, pa se vidimo, iza nogometa.

 7. Lumbardian says:

  Prvo, sve pohvale jer znan da će izložba bit nešto. Drugo, mislin da znan ko su bašćinice i skoro svi ostali ode. Mislin da su i ostali skužili ko san ja, jer mora san digo fali u čuvanju anonimnosti u ovome primalemu mistu. A nismo anonimci ni u prenesenon značenju. Sa, ako se budemo uživo obračali, široke mase neče ništa zna o izložbi i sve bi mirisalo na elitizam. Pinkić bi reka nihilizam. Što će nan onda net? Zato hinimo anonimnost i razvlačimo diskusiju. Slobodno.

Speak Your Mind

*