Hedonističko afrodizijačka

jezine-mimijo2Evo još jedna iz opusa mladog autora. Sad bi ja priko ove fotke želi doć do mladih lumbarajskih “galebova”.
Znan da nema veze ali ježina, more, galeb, ima neka veza. O čemu ja? O još neviđenom stilu uletanja curicama. Dakle, došla je ekskurzija osmega i sedmega razreda u naše malo misto. I to je ok, prilika za upoznat se, zezanciju i tako to.
Ali prvo se upoznat! A ovako gre novi đir galebarenja: Ne pustiš ih još  ni da uližu u kamare, doješ pod punistru u grupi od minimalno 8 “galeba” i onda pitaš da jeli imaju vode, da ćeš se uspet momenat priko balkona  po vodu!!!!? Svih 8 su valjda žedni, pa stižu po vodu. Ulet ipo.  Galebi novoga kova. Jedino što to meni ne vonja na galebarenje,  više na lešinarenje. Čak i neki hijena  stil.  Loše!

Comments

 1. a što bi ja sad izgalebari ovu ježinu!

  • i onda još i još i onda hladna beva od crnjaka i onda još i još i onda škrapa i leža na ure ko da je more izvrglo plautinu!

 2. Hijenarenje, ha ha ha, sviđa mi se! Točno mogu zamislit.

 3. Lumbardian says:

  Zamisli ovi afrodizijak na trpezi profinjenog restorana sa dobron porcijon domačega kruha i litricon vrhunskega plavca.

 4. A zamisli ovi afrodizijak na seku od Gubavca, sa dobrin komadon iz inozemstva, a posli ježina dobra porcija uz obalu mora.

 5. društvo za zaštitu ježina (od života u moru) 😀

 6. lujo broj dva says:

  bilobi dobro da se napisu imena tih hijenara, (“galebara”) , dobar tek

Speak Your Mind

*